Štúdium popri zamestnaní - Oravcová, Martina
Vzdelávanie v zákone o celoživotnom vzdelávaní a v osobitných predpisoch. Vzdelávanie v Zákonníku práce. Dohody o zvýšení a prehĺbení kvalifikácie. Vzdelávanie štátnych zamestnancov. Vzdelávanie zdravotníckych a pedagogických pracovníkov. Vzdelávanie v zákone o dani z príjmov. Zdanenie u zamestnanca. Daňový výdavok u zamestnávateľa. Príklady z praxe.