Výhodou je prepracovaný sortiment a služby - Košťál, Daniel
Veľkoobchod je historicky významnou súčasťou logistického reťazca. Jeho význam sa však vývojom mení a postupne stráca na význame, hoci nie je to vždy tak. Niektoré zaujímavé vývojové tendencie a perspektívy.