Elektronický mýtny systém a jeho budúcnosť v interoperabilite Slovensko ukazuje Európe cestu, ako riešiť rôznorodosť systémov - Palčák, Ľubomír
Elektronický mýtny systém zavedený na Slovensku od 1.1. 2010. Technológie mýtnych systémov (ETC) a smernica Európskej elektronickej mýtnej služby (EETS). Technická rôznorodosť systémov v EÚ a zavedenie interoperability.