Írsko, krajina, kde preskočili 20 rokov - Hudec, Ján
Z kedysi chudobného štátu sa v priebehu 80. a 90. rokov stala rešpektovaná ekonomika. Od začiatku 90. rokov 20. storočia zažilo Írsko ekonomický zázrak. Dnes je keltský tiger najzadĺženejšou krajinou Eurozóny. Dôvody prečo je to tak.