Tajomstvá majstrov priameho marketingu čo musíme vedieť a ovládať, ak chceme robiť efektívny direct marketing - Škutková, Jana
Úspech priameho marketingu spočíva v poznávaní prostredia, zvykov a túžob potenciálnych zákazníkov. Informácie a ponuky direct marketingovej kampane. Kľúčová úloha pútavých titulkov. Internetová komunikácia. Systematická práca podložená dôkazmi a referenciami. Medzinárodné trhy a spolupráca so špecialistami.