Trendy v business inteligencie - Červenka, Peter, 1976-
Čo je business intelligence. Kategórie a rozdelenie z technologického pohľadu. Primárne ciele a využite riešení business intelligence v procese rozhodovania. Postup organizácie od jednoduchého zálohovania údajov smerom k inteligentnejším formám spracovania informácií. Business intelligence a vplyv na svetovú krízu.