Slovensko: slabý článok Európskej únie? - Vrábel, Ferdinand
Kríza v Grécku. Finančná otázka v Európskej únii o zachránení gréckej ekonomiky pred úplným bankrotom a o poskytnutí finančnej pôžičky Grécku. Postoj Slovenska k tomuto problému a nesúhlas členských štátov EÚ s týmto postojom. Spochybnenie skutočnej rovnoprávnosti a solidarity medzi členskými štátmi EÚ.