Slováci objavujú už aj biodrogériu - Košťál, Daniel
Biopotraviny si nachádzajú čoraz väčšiu priazeň aj medzi slovenskými zákazníkmi. Tomu zodpovedá aj ich narastajúci predaj v prevádzkach, ktoré ich ponúkajú. Takýmito sú aj predajne Bio Bio a Biopark. O čo je v týchto prevádzkach najväčší záujem.