Víno z produkcie JM Vinárstvo Doľany - víno pre každú prevádzku
Kto ochutnal vína z produkcie JM Vinárstvo Doľany, alebo sa zúčastnil aspoň jednej z mnohých akcií tejto spoločnosti, hneď pochopil, že nie je víno ako víno.