Informačná bezpečnosť v podnikaní - Hlavatý, Ivan, 1978-
Informačné technológie ako neoddeliteľná súčasť nášho každodenného života. Hrozby ktoré vyplývajú zo samotnej podstaty informačných technológií. Využívanie internetu, ako sprostredkovateľského média medzi informačnými systémami. Informačná a technická bezpečnosť.