Využitie cloud computingu v podnikovej IT infraštruktúre - Mlynčár, Vladislav, 1962-
Ciele cloud computingu ako komplexného systému poskytovania služieb IT prostredníctvom internetu. Princípy fungovania cloud computingu v infraštruktúre IT podniku. Úloha sieťových infraštruktúr pri poskytovaní služieb cloud computingu. Bezpečnostné riziká a výhody cloud computingu.