Ukazovatele ekonomického vývoja Slovenska z oblasti cestovného ruchu - Poláček, Marian
Hospodársky vývoj Slovenska v oblasti cestovného ruchu a vývoj tržieb za ubytovanie a stravovanie v reštauráciách a pohostinstvách od začiatku roku 2008 po marec 2010. Tržby za ubytovanie a stravovanie v reštauráciách a pohostinstvách na Slovensku po nástupe hospodárskej krízy.