Ochranná známka - Tomiová, Sandra
Ochranná známka tvorí jednu zo základných častí stratégie spoločnosti, prispieva k definovaniu imidžu, reputácii výrobkov firmy v očiach spotrebiteľov, je v podstate najvýraznejším vizuálnym prvkom. Registrácia a používanie ochrannej známky. V dnešnej dobe je ochranná známka nevyhnutnou súčasťou úspešného podnikania, pričom vlastniť ju nevyžaduje zákon, ale prax.