Služby web 2.0 a nové formy komunikácie - Škvarčeková, Oľga
Rozvoj internetu ako významnej informačnej a znalostnej infraštruktúry značne rozšíril možnosti získavania a zdieľania informácií. Aplikácie založené na technológii Web 2.0 predstavujú širokú paletu elektronických služieb novým spôsobom.