Metodika riadenia kvality podniku - Hrašková, Dagmar
Rozhodujúcim faktorom úspešnosti i konkurencieschopnosti podniku na domácom i medzinárodnom trhu v súčasnosti je kvalita produktu, či poskytovanej služby. Zavádzanie systému riadenia kvality v podniku predstavuje dlhodobý proces. Politika kvality. Ľudský faktor v riadení kvality. Systém TQM. Štatistické metódy riadenia kvality. Tvorivé metódy riadenia kvality. Náklady na kvalitu.