Spolupráca podnikateľských subjektov v cestovnom ruchu a spoločnom stravovaní a jej prínos pre možné zvýšenie efektívnosti podnikania - Konečná, Anna, 1968-
Charakteristika podstaty produktu cestovného ruchu. Účel a výhody spoločného pôsobenia subjektov. Spolupráca na vertikálnej a horizontálnej úrovni.