Podstata a teórie motivácie - Poniščiaková, Oľga
Významnou súčasťou manažmentu pracovného procesu je pracovná motivácia, ktorá pôsobí na konanie ľudí. Model procesu motivácie. Motivácia a pojem motív. Teórie potrieb, porovnanie poznatkov motivačných teórií potrieb.