IT- nástroje pre vyššiu kvalitu služieb - Hudec, Marián
O informatizácii verejnej správy a uplatňovaní systému kvality v Moravskom Lieskovom v rozhovore s jej odborným garantom Ľudovítom Miklánekom. Budovanie systému manažérsva a výhody manažérskeho systému kvality v samospráve.