Zberať, separovať, recyklovať - Hudec, Marián
Projekty zabezpečujúce finalizáciu recyklácie priemyselného odpadu. Smernica Európskej únie a povinnosť obcí podľa paragrafu 39. ods. 14 zákona č. 223/2001 o odpadoch. Separovaný zber na vidieku a v mestách. Technologické vybavenie zberových dvorov komunálneho odpadu.