Wikonomics alebo koľko úderov do klávesnice je potrebných na zmenu sveta? - Williams, Anthony D.
Kooperatívna sila internetu, Wikipédia, otvorená encyklopédia projektov. Wikinomika ako ekonomika, kde môžu kooperovať kvalifikovaní experti a založiť si na tejto kooperácii vlastnú úspešnosť. Využívanie internetu z pohľadu stratégie novej ekonomiky.