Daňové "odľahčenie" samosprávnych rozpočtov - Hölcz, Róbert
Financovanie miest a obcí a negatívne dôsledky hospodárskej a finančnej krízy. Podielové dane a príjmy štátneho rozpočtu. Presun kompetencií a komunálna reforma. Racionalizácia organizačných štruktúr a mestských zastupiteľstiev. Hospodárenie verejných rozpočtov vo vzťahu k HDP.