Geometry and image based view quality comparison for 3D models - Lacko, Ján
Počítačová grafika. Metódy výberu najlepších obrázkov založených na geometrickej informácii. Výber najlepších obrázkov založený na geometrii. Výber najlepších obrázkov založených na predstave. Výsledky experimentov.