Najlepší obchodník pracuje jednoducho - Burák, Emil
Význam a prínos jednoduchosti v získavaní klienta. Obchodná zručnosť a organizačný talent. Tipy a jednoduché pravidlá z oblasti osobného rozvoja a úspechu skúsených obchodníkov.