Aspekty riadenia štátnej služby z pohľadu integrujúcej sa Európy - Gecelovský, Vladimír
Teoretické priblíženie problematiky štátnej služby. Vymedzenie všeobecných podmienok vykonávania štátnej služby. Pojem kariérny systém merit, ktorý je založený na odborných predpokladoch pre zastavanie funkčného miesta. Vymedzenie hodnôt, ktoré formujú riadenie štátnej správy v dvoch rovinách.