Budovanie tímov - Kopčíková, Mária
TEAM - Together Every body Achieves More - spolu dosiahneme viac. Výber pracovníkov do tímu. Faktory, ktoré ovplyvňujú tímovú efektivitu. Vzájomná zodpovednosť. Upevňovanie tímu. Tímová kultúra.