Innovating multidimensional urban visions - Lacko, Ján
MUVIS (Multidimensional urban visions) je aplikovaný výskumný projekt, jeho ciele, stručná charakteristika. Bratislava a jej mestský vývoj. Predchádzajúca práca. Kybernetické mestá. Virtuálna Bratislava. Prístup autorov. Záver a budúca práca.