Zákon o službách zamestnanosti - Tichý, Miroslav
O novele zákona o službách zamestnanosti (účinnej od 9.9.2010), ktorej cieľom je zabezpečiť predĺženie účinnosti príspevku na podporu udržania zamestnanosti na zmiernenie dopadov globálnej ekonomickej krízy na zamestnanosť až do konca roku 2011.