Aprobačný poriadok zamestnávateľa - Bedlovičová, Danica
Aprobačný poriadok nadväzuje na organizačný poriadok, pričom upravuje činnosť jednotlivých vedúcich zamestnancov zamestnávateľa a útvarov zamestnávateľa, hlavne, čo sa týka ich spolupráce na tom istom stupni úrovne riadenia. Je možné ho členiť podobne ako Organizačný poriadok na kapitoly a články.