Bezpečné mesto - Hudec, Marián
Projekt v Spišskej Belej o tom, ako informovať a naučiť obyvateľov mesta bezpečne sa správať v rôznom prostredí, chrániť si zdravie a majetok. Prevencia kriminality na miestnej úrovni.