Podpora rozvoja malého a stredného podnikania - Hudák, Jozef
Podpora rozvoja a podporné programy v oblasti malého a stredného podnikania. Legislatívne upravujúce podmienky a fungovanie trhu EÚ. Podpora podnikania domácich a zahraničných investorov. Operačný program konkurencieschopnosť a hospodársky rast.