Horúci tip - Hudec, Marián
Prvá geotermálna elektráreň na Slovensku bude stáť neďaleko Košíc. Prípravy na výstavbu elektrárne. Geotermálna energia ako dobrý zdroj elektrickej energie. Potenciál geotermálnej energie v lokalitách Slovenska. Slovensko patrí k európskej špičke, pokiaľ ide o zásoby geotermálnej energie.