Používate objektívne výkonové normy? - Kozok, Martin
Plytvanie zdrojmi a uberanie zisku ako nežiadúce javy pre podnik. Správnosť a presnosť časových noriem, úspech spoločnosti. Neplánované prestoje a prípustné odchýlky. Kolísanie výrobného systému. Objektívnosť noriem a motivácia odmeňovania.