Ekonomické zabezpečovanie ergonómie - čergeová, zuzana
Slovenská legislatíva a záväznosť predpisov z oblasti ergonómie a BOZP. Riešenie problémov ergonómie a náklady na úrazy a choroby z povolania. Pokuty za nedodržiavanie BOZP a ergonómie.