Systém na monitorovanie a riadenie logistických prostriedkov - Capák, Ján
Logistika v automobilovm priemysle ako súčasť výrobného procesu. Materiál dodaný na linku "Just in Time". Komplexný vypravovací systém pre zásobenie montážnej linky konštrukčnými dielmi.