Rovná daň a zdanenie práce - česká a slovenská skúsenosť - Beblavý, Miroslav
Porovnanie dôsledkov zavedenia rovnej dane na Slovensku v 2004 a v Českej republike v roku 2008 z pohľadu celkového zdanenia práce. Teoretické vymedzenie konceptu zdanenia práce a jeho vzťah k motivácii k práci.