[Globální energetický problém a hospodářská politika se zaměřením na obnovitelné zdroje] - Gonda, Vladimír
Recenzia na monografiu, ktorá sa zaoberá analýzou energetického problému z hľadiska hospodárskej politiky. Daná problematika je riešená v kontexte Európske únie.