Register účtovných závierok a jeho prínos pre prax - Bakošová, Viera
Povinnosť ukladať účtovnú závierku do Zbierky listín obchodného registra (zákon 431/2002 Z.z. o účtovníctve). Obsah a konečná podoba registra za všetky typy účtovných jednotiek v Slovenskej republike, ktoré majú predkladaciu povinnosť v zmysle zákona o účtovníctve.