Také blízke, a predsa vzdialené kde sú hranice medzi investovaním a hazardom? - Zelina, Miron
Vklady do hazardných hier na Slovensku od roku 2001 až po rok finančnej krízy. Kategórie hazardných hier a šance na výhru. Spoločné a odlišné znaky hazardu a investovania. Hranice medzi investovaním a hazardom. Vplyv pákového efektu.