"Modré zemiakové lupienky" na prvom československom parkete spájanie búrz je jedno z riešení, ako čeliť nezáujmu investorov - Bayer, Peter
História éry burzovníctva v devätnástom storočí v prvej ČSR. Giganti na burze a kapitálových trhoch v časoch prvej ČSR. Kapitálový trh na Slovensku a obchodovanie na burze cenných papierov v súčasnosti. Rast globalizácie a spájanie búrz. Podobnosť histórie s dneškom.