Taktiky a stratégie budovania dátových centier - Novák, Peter
Dôvody, ktoré vedú firmy k budovaniu dátových centier. Parametre základnej infraštruktúry dátových centier. Kľúčové faktory úspechu a hlavné kroky a fázy plánovania výstavby dátových centier. Hlavné riziká. Nákladové položky dátového centra.