Presvedčenie silnejšie ako rozum behaviorálne financie v praxi: pomáha tréning alebo nie? - Baláž, Vladimír
Behaviorálne financie a študijné programy na praktické aplikácie tejto disciplíny. Päť odchýlok od racionálneho správania na finančných trhoch. Nadmerná sebadôvera a tréning v oblasti behaviorálnych financií.