Tisíctristo otázok a správnych odpovedí v nasledujúcom roku sa začína testovanie finančných sprostredkovateľov - Škriniar, Pavel, 1979-
Národná banka Slovenska vymenovala komisie pre odborné skúšky sprostredkovateľov. Originálny test pre uchádzačov o post finančných poradcov. Požiadavky na stredný stupeň odbornej spôsobilosti. Ceny za testovanie a skúšku.