Prečo prezentovať služby dátových centier? - Malý, Oto
Pojem, obsah a formy služieb dátových centier. Osem kritických faktorov ovplyvňujúcich dátové centrá. Štruktúra zriaďovacích nákladov Dátového centra. Ako si vybrať Dátové centrum v Bratislave. Kĺúče k úspešnému outsourcingu DC služieb.