Ako môžu vysoké školy zabezpečiť kvalitu vzdelávania - Jurkovič, Jozef
Európske štandardy zabezpečovania kvality vysokoškolského vzdelávania a ich implementácia do slovenského systému vzdelávania. Oblasti a princípy zaoberajúce sa štandardami kvality vysokoškolského vzdelávania. Európska sieť zabezpečovania kvality vysokoškolského vzdelávania (ENQA).