Hospodárska kríza ako iniciátor zmien a možností vo vzdelávaní - Schmidt, Peter, 1968-
Nárast požiadaviek na školstvo na meniace sa prostredie zo strany praxe. Transformácia vyučovacieho procesu. Jednotlivé metodiky a pedagogické prístupy. Začlenenie nových médií do výchovno-vzdelávacieho procesu. Novovytvorené projekty a vymoženosti technológií.