Energetická účinnosť z pohľadu EÚ - Marečková, Miroslava
Európska únia stanovila jasné a ambiciózne ciele týkajúce sa energetickej úspory, znižovania škodlivých emisií a zvýšenia využitia obnoviteľných zdrojov energie.