Softvérová podpora projektového riadenia - potreby a očakávania projektového manažéra - Páleník, Tomáš
Pohľad projektového manažéra na nevyhnutnosť softvérovej podpory pre projektové riadenie. Pojem rozsah projektu. Riadenie času. Riadenie financií. Úloha kvality. Definovanie rizika v projektovom manažmente. Vybrané produkty na podporu projektového riadenia. Svetové produkty. Slovenské a české produkty.