Rozhovor s predstviteľom MŠ SR - Chuguryan, Simona, 1977-
Rozhovor s generálnym riaditeľom sekcie vysokých škôl MŠ SR, pánom Petrom Plavčanom. Bolonský proces a jeho princípy. Realizácia v praxi slovenských vysokých škôl. Výkonnosť a vývoj slovenských vysokých škôl.