Decentralizácia verejnej správy - Adamcová, Mária
Spôsob organizácie a výkonu verejnej správy ako dôležitý prvok demokratického a politického systému. Realizácia zmien v štátnej správe. Hľadanie správneho pomeru centralizovaného a decentralizovaného spôsobu rozhodovania v spoločnosti. Forma decentralizácie.