Povahové črty učiteľa - Nagy, Tibor
Problematika komunikačných a argumentačných kompentencií učiteľov a ich povahových čŕt z pohľadu žiaka. Názory žiakov na niektoré tvrdenia o kvalitách učiteľa. Obsah nového výberového predmetu v príprave budúcich učiteľov.